Bel mij
Bel mij
Voornaam + naam *
Telefoonnummer *
Toelichting 
Een betrouwbare aannemer in Heist-op-den-Berg?

Die heeft u net gevonden! Redabo brengt elke klus tot een perfect einde: van ruwbouw tot nieuwbouw, verbouwingen of dakwerken. Vraag naar onze voorwaarden en ontvang een gratis offerte!

Bouw

Wij nemen al uw bouwprojecten voor onze rekening en realiseren w droom. Zowel ruwbouw als nieuwbouw. Uw garantie: een stipte planning en duidelijke afspraken!

Renovatie

Ook voor al uw renovaties bent u aan het goede adres bij Redabo. Wij hebben jaren ervaring met alle soorten herstellingswerken. Van gelijkvloers tot dak.

Dakwerken

Kapotte dakgoot? Lekkende roofing? Onze vakmannen zorgen snel voor een snelle en duurzame oplossing. Vraag nu een gratis offerte bij d aannemer in Heist-op-den-Berg!
Specialiteiten

Aannemer in Heist-op-den-Berg: zowel nieuwbouw, renovaties als dakwerken

Uw aannemer in Heist-op-den-Berg voor ruwbouw, nieuwbouw, verbouwingen of dakwerken? Dat is Redabo, al jaren d referentie in de regio. Wij hebben ervaring met alle soorten bouwprojecten, van klein tot groot, van gelijkvloers tot dak!

Redabo werkt intensief samen met tal van bekende architecten. We zijn vooral actief in de regio tussen Mechelen en Leuven. Ons handelsmerk? Stipt nageleefde afspraken, een heldere communicatie en jaren ervaring in de bouwsector.

Bouwt of verbouwt u binnenkort? En bent u op zoek naar een bouwfirma die er net met zijn pet naar gooit? Dan is Redabo voor u gegarandeerd een verademing.

Wilt u meer informatie over de beste aannemer voor al uw bouwprojecten in Heist-op-den-Berg? Dan kruipt u in de pen voor een mailtje of belt u ons op voor een vrijblijvend gesprek. We bezorgen u graag een gratis offerte voor uw project.

Aannemer in Heist-op-den-Berg: bouwen of verbouwen zonder verassingen

Houdt u niet van verassingen? Wij ook niet. Redabo is een aannemer uit Heist-op-den-Berg die zijn afspraken tot de laatste letter nakomt. Wij zijn graag uw partner voor alle bouw- en renovatiewerken in de regio.

Heeft u eindelijk uw droomhuis gevonden, maar is het nog een halve rune? Of gaat u binnenkort voor een tiptop en energie-efficinte nieuwbouwwoning? Iedereen met bouwplannen kan terecht bij ons bedrijf. Van ruwbouw tot de volledige realisatie van een sleutel-op-de-deur-woning.

Waarom renoveren met Redabo?

Een duidelijk afgelijnd budget
Vakmanschap dankzij jaren ervaring
Een luisterend oor voor, tijdens en na de werken
En duidelijk aanspreekpunt voor al uw vragen
Een stipt nageleefde planning
Uitmuntende prijs-kwaliteitverhouding

Dringend op zoek naar een betrouwbare en ervaren aannemer in Heist-op-den-Berg? Dan zit u goed bij Redabo, d referentie voor al uw bouwprojecten in de regio. Bel of mail ons voor meer informatie over onze voorwaarden, werkwijze en prijzen!
© 2013-2017 Redabo BVBA
Produced by RegioLeads.be
Onze regio's
Contacteer ons
Redabo BVBA
Canadadreef 11
2270 HERENTHOUT
Tel.: +32 477231151
GSM: +32 477231151
Fax: +32 14727741
Contacteer ons